Gyökerek és Szárnyak – Nemzetiségi Konferencia

2019. április 16. kedd, 07:53

 

  Április 12-én a Pedagógiai Kar „Gyökerek és Szárnyak – a hitéleti és nemzetiségi nevelésben” címmel rendezte meg hagyományos nemzetiségi konferenciáját. A rendezvényen magas rangú diplomaták, közéleti személyiségek és szakpolitikusok társaságában a régió német, román, szlovák és roma nemzetiségi oktatási intézményeinek és önkormányzatainak munkatársai, valamint a kar oktatói és nemzetiségi szakirányos hallgatói vettek részt.


 

  

A plenárisülést dr. Kiss-Rigó László, a Szeged-Csanád Egyházmegye püspöke is köszöntötte, majd dr. Kozma Gábor rektor tartotta meg nyitó előadását. A programot gyulai és szarvasi általános iskolások nemzetiségi műsorai színesítették.


A délután megtartott kerekasztalbeszélgetéseken a német, szlovák és román nemzetiség külön szekcióülések keretében és a nemzetiség nyelvén vitatta meg a nemzetiségi pedagógushiány problémáit és a képzésre háruló feladatokat.

 

Sajtómegjelenések:


Beol.hu

 

 


 

 

 

 

Képgaléria

 

ÚJ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2020. AUGUSZTUS 15.

 

 

 

Trianon 2020

 

 

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.