Alkalmassági vizsga
2018. január 22. hétfő, 14:15

 

  2018. január 19-én a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara az alapképzésre - óvodapedagógus, tanító, csecsemő- és kisgyermeknevelő szakra - felvételizőknek alkalmassági vizsgát szervezett.  Kovács Katalin a Tanulmányi Osztály vezetője ismertette az alkalmassági területeit, helyszíneit és a vizsga szabályait.
Bővebben...
 
Szarvas város sportéletében végzett munkájáért kapott elismerést Dr. Lipcsei Imre, a Pedagógiai Kar dékánja
2018. január 08. hétfő, 09:58

 

  Szarvas Város Önkormányzata 2003 óta újévi fogadást ad a városban működő sportegyesületek képviselői számára. Ezen az ünnepségen díjazzák azokat a sportolókat, sportvezetőket, testnevelőket, akik sokat tettek a város sportjáért, öregbítették annak hírnevét.
Bővebben...
 
Felvételi tájékoztatás a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletén
2018. január 17. szerda, 14:58

 

  2018. január 15-én a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium szülői értekezletére kapott meghívást Főiskolánk. A szülőket  Kitajkáné Szántai Mária igazgató tájékoztatta az általános felvételi követelményekről, a pontszámításról és a felsőoktatásba történő jelentkezés módjáról.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Ének-zene Tevékenység Verseny végzős óvodapedagógus hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Versenyt hirdet végzős óvodapedagógus hallgatók számára ének-zene tevékenység vezetéséből.
Bővebben...
 
„Tanuld és tanítsd a jobbat!” - Országos Tanítási Verseny 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára
2017. december 08. péntek, 13:00

 

  A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar és a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda „Tanuld és tanítsd a jobbat!” címmel Országos Tanítási Versenyt hirdet 3-4. évfolyamos tanítóképzős hallgatók számára 1–4. évfolyamon környezetismeret, testnevelés és matematika tantárgyakból.
Bővebben...
 
Szarvasi évbúcsúztató
2017. december 21. csütörtök, 18:00

 

  A közel egy évtizedes hagyományoknak megfelelően a Szarvasi Kampusz munkatársai egy jó hangulatú "batyus bállal" búcsúztatták az évet. A Kar és a Gyakorló Intézmény megint együtt ünnepelt a II. emeleti nagyelőadóban.
Bővebben...
 
Adventi Hangverseny a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 12:45

 

 

Több évtizedes hagyomány, hogy Advent idején hallgatóink közös muzsikálással köszöntik az ünnepet.


Az idei adventi hangverseny egy kicsit más volt, mint a megszokottak. Köszönetként hangzottak el dalok, kórusművek, hangszeres darabok.  A köszönet a kar oktatóinak és munkatársainak szólt, akik segítségével, támogatásával és szeretetével készülhetnek hallgatóink leendő hivatásukra.

Bővebben...
 
Dr. Szilvássy Orsolya Erasmus-vendégelőadása a Partiumi Keresztény Egyetemen
2017. december 15. péntek, 12:30

 

 

Dr. Szilvássy Orsolya, a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar Nemzetiségi és Idegen Nyelvi Tanszék oktatója Neue Tendenzen in der Kinderliteraturforschung. Mit Bilderbüchern in der frühen Spracherziehung címmel előadást tarott a Partiumi Keresztény Egyetem Német Nyelv- és Irodalomtudományi Tanszéki Csoport meghívására 2017. december 5-én.

 

 

 
A külföldi mobilitás népszerűsítése a Pedagógiai Karon
2017. december 15. péntek, 11:20

 

 

A magyar felsőoktatási intézmények versenyképessége szempontjából kulcskérdés, hogy be tudnak-e kapcsolódni a nemzetközi oktatásba, kutatásba, vagy szakmai szférába. Az Európai Unió által finanszírozott Erasmus+ mobilitási program az egyik legsikeresebb olyan projekt, amely a nemzetközi tapasztalatszerzést támogatja, és lehetőséget kínál egyetemi és főiskolai hallgatóknak, oktatóknak és alkalmazottaknak arra, hogy szakmai, idegen nyelvi és kooperatív kompetenciáikat külföldi részképzések, szakmai gyakorlatok, illetve vendégoktatás vagy közös kutatás keretében fejlesszék.

Bővebben...
 
A szeretet nagyszalontai fellegvárában jártunk
2017. december 12. kedd, 14:25

 

 

A Dévai Szent Ferenc Alapítványt nem kell bemutatnunk, hiszen köztudott, hogy a Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott szervezet célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. Csaba testvér és munkatársai áldozatos munkájának köszönhetően ma már több száz gyermek nevelkedik az alapítvány valamelyik otthonában, köztük a nagyszalontaiakban is.

Bővebben...
 


10. oldal / 30

Képgaléria

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2012/2013-as tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.