Felvételi tájékoztató a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban
2017. december 12. kedd, 14:20

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 11-én tartottak felvételi tájékoztatót a Főiskola képzéseiről a GFF Békési Szakképző Iskola és Gimnáziumban a már érettségizett – OKJ-s képzésben résztvevő és az érettségi előtt álló diákoknak.

Bővebben...
 
Meggyulladt a „remény” gyertyája
2017. december 11. hétfő, 13:13

 

 

Hétfőn délelőtt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Karán újra összegyűltek hallgatók és munkatársak, hogy meggyújtsák az adventi koszorún a második gyertyát. A kis ünnepség keretében Jancsó Brigitta hitoktató a Szentírásból hozott példákat, melyek jól kapcsolódtak az adventi várakozáshoz.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban
2017. december 07. csütörtök, 15:15

 

 

A Gál Ferenc Főiskola képviselői 2017. december 6-án tartottak felvételi tájékoztatót a Mezőberényi Petőfi Sándor Evangélikus Gimnáziumban az érettségi előtt álló diákoknak. Kovács Katalin tanulmányi osztályvezető a Pedagógiai Kar és Teológiai Kar képzéseiről, szakjairól, a felsőoktatásban érvényes általános továbbtanulási információkról szólt.

Bővebben...
 
Adventi készülődés
2017. december 07. csütörtök, 11:03

 

 

Immáron már 20 éves kollégiumi hagyományokat követve idén is megrendeztük Karunk hallgatói számára az Adventi készülődés elnevezésű két napos foglalkozóház jellegű programunkat.

Bővebben...
 
Idén is csak a Szendrei - Karunk hallgatóinak részvétele a Szendrei János matematika versenyen
2017. december 07. csütörtök, 10:03

 

 

Az idén is megrendezésre került az ország egyik legnívósabb, már hagyománnyá lett matematika versenye, a Szendrei János matematika verseny. Itt a pedagógia területére elkötelezett matematikát tanuló hallgatók méltán összemérhetik tudásukat. Karunk sem hiányozhatott erről a megmérettetésről.

Bővebben...
 
Évzáró est a Budapesti Francia Intézetben
2017. december 06. szerda, 09:01

 

 

Minden év végén a Budapesti Francia Intézet és a Francia Ösztöndíjasok Egyesülete, évzáró estet szervez a volt ösztöndíjasainak. Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes, többszöri francia ösztöndíjas is részt vett ezen az évbúcsúztató ünnepségen, december 2-án este.

Bővebben...
 
A hiba esztétikája - Lonovics László főiskolai docens előadása a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán
2017. december 04. hétfő, 11:10

 

 

A Kaposvári Egyetem Művészeti Karán megrendezett Hiba esztétikája című szimpóziumon tartott előadást Lonovics László főiskolai docens. A rendezvényhez kapcsolódó kiállításon is szerepel, a szimpózium témájához kapcsolódó számítógépes grafikájával.

Bővebben...
 
Meggyulladt az első gyertya az adventi koszorún
2017. december 04. hétfő, 10:52

 

 

Hétfőn a 2. órai szünetben munkatársak és hallgatók gyűrűjében Dr. Fest Sarolta dékánhelyettes asszony meggyújtotta az első gyertyát az adventi koszorún.

Bővebben...
 
Szalagtűző rendezvény
2017. december 04. hétfő, 09:35

 

 

2017. november 29-én az I. éves hallgatók szalagtűző rendezvényén vehettek részt a Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kar oktatói, dolgozói, a gyakorlóintézmény óvodapedagógusai és tanítói valamint a könyvtár dolgozói a hallgatókkal karöltve.

Bővebben...
 
Felvételi tájékoztató a Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakgimnázium és Szakközépiskolában Szarvason
2017. november 28. kedd, 13:34

 

 

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara 2017. november 27-én tartott felvételi tájékoztatót Gyulai Szakképzési Centrum Székely Mihály Szakképző Intézményében Szarvason az iskola által szervezett Pályaorientációs Napon.

Bővebben...
 


10. oldal / 29

Képgaléria

Adventi programok

Belső nyelvvizsga korábban végzett hallgatók részére

A Gál Ferenc Főiskola Pedagógiai Kara a 2011. évi CCIV. törvény 107. § (2) bekezdésében foglaltak alapján külön nyelvi vizsga lehetőségét biztosítja azoknak a 2008/2009-es tanévben vagy korábban záróvizsgát tett egykori hallgatóinak, akik nyelvvizsga hiányában nem vehették át oklevelüket. BŐVEBBEN

Videotár

Diákigazolvány

A diákigazolvány igénylés a NEPTUN rendszer bevezetésével elektronikusan történhet, melyet az oktatási igazolványokról szóló 362/2011 (XII.30.) kormányrendelet szabályoz. Amennyiben a hallgató még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy az megrongálódott, elveszett, akkor az alábbiak szerint igényelhet: LETÖLTÉS

Pénzügyek teljesítése

A hallgatók különböző befizetési kötelezettségeiket (például: ismételt vizsgák díjai, különeljárási és szolgáltatási díjak, továbbá KÖLTSÉGTÉRÍTÉSI DÍJ/ÖNKÖLTSÉG DÍJA, és a Pedagógiai Karon a kollégiumi térítési díj) az alábbi módon teljesíthetik TOVÁBB

BejelentkezésHonlapunk megtekintéséhez a Mozilla Firefox program használata javasolt

Designed by simple wp themes.